top of page
Vyhledat
vlasek

Svatební kytice v krabici aneb Jak jednoduše objednat svatební obraz.

Aktualizováno: 27. 1. 2023

Možná uvažujete o svatebním květinovém obrazu. Možná Vám ale přijde celý ten proces příliš komplikovaný. Říkáte si třeba „Jak dopravit kytici, jak ji nechat vylisovat, co vybrat za rám, jak vlastně velký a vůbec, je toho moc a radši to nechám být.“ V takovém případě Vás musím ujistit, že to není vůbec složité, ba naopak je to jednoduché a zábavné. Pojďme se na to podívat.


V prvé řadě doručení kytice. Kytici prostě vložíte do krabice. Pokud žádnou nemáte, mám pro Vás tip. Kupte manželovi multipack 24 třetinkových Plzní, to je ideální velikost krabice. Vy budete mít obalový materiál, on něco k pití a nebude mít nemístné poznámky typu, že hodláte provádět takovou blbost, jako posílat někam kytku.


Pak už jen krabici donesete na poštu. Nebo Vám zařídíme Zásilkovnu. Nebo kurýra. Nebo skočíte do některého obchodu, se kterým spolupracujeme, tam Vám krabici převezmou a pošlou. A nebo si kytici předáme osobně, pokud budeme blízko.


A to je v podstatě všechno. Až bude kytice vylisovaná, pošlu Vám několik návrhů a Vy se podle obrázků rozhodnete, jestli se Vám líbí víc velký nebo malý obraz a jestli chcete světlý nebo tmavý rám. A říkám rovnou, že si pravděpodobně stejně vyberete velký obraz ve světlém rámu, protože statisticky je to prostě nejčastější volba. Takže se tomu nebraňte.

A když budete chtít něco i pro maminku, aby nemusela slzet jen u svatebních fotek, uděláme pro ni taky jeden malý obrázek. A jestli si hned na začátku manželství chcete šplhnout u tchýně, tak jeden malý i pro ni, že jo.


Jak vidíte, není to vůbec náročné. Tak zavolejte a domluvíme se.


Krásné léto.



Martina

Květy v obraze

620 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page