top of page
Vyhledat
vlasek

Jak se svatební kytice ocitne v obraze

Aktualizováno: 27. 1. 2023

Už jste slyšeli o svatebních květinových obrazech? Ne? Ano? Ráda bych Vám trochu přiblížila, o co se vlastně jedná.


V dobách, kdy neexistovaly naše Květy v obraze, měly svatební kytice smutný osud. Zazářily na svatbě a konec. V lepším případě skončily usušené a zaprášené na půdě, v horším případě pak v koši. A to byla škoda. Proto jsme to změnili. Svatební kytice zachováme krásné na věky věků.


Jak to děláme?

1. Svatební kytici rozebereme a jednotlivé květy vylisujeme. K tomu používáme klasické dřevěné lisy, prostě postup prověřený generacemi.


2. Z vylisovaných květů poskládáme obraz tak, že květy vložíme mezi dvě skleněné desky. Obraz nemá pozadí, jen čisté sklo, takže se kytice jakoby vznáší v prostoru. Mimochodem, používáme české sklo, které odebíráme od našeho třeboňského sklenáře.


4. Celé dílo pak zarámujeme do pořádného, ručně vyrobeného dřevěného rámu. Žádná překližka, žádný plast, žádné made in China ale pěkně tady, u nás.


A svatební květinový obraz je tu. Na památku. Navždy. Ale dost řečí, podívejte se sami. A jestli se Vám naše práce líbí a chystáte svatbu, určitě se nám ozvěte. Třeba na Martina@kvetyvobraze.cz, nebo na tel. +420 606 100 796.
















Martina

Květy v obraze


797 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commenti


bottom of page